Kedves Látogató!

 

Szeretettel köszöntünk a Túra-Társ oldalán, mely 2004. januárjában jött létre és 2008. áprilisában újult meg!

Nagy örömmel várunk túráinkra - korra, nemre, világnézetre és hajszínre való tekintet nélkül! :-) Ha szereted a természetet, szívesen kirándulsz és eközben még új arcokkal is megismerkednél, akik között barátokra is  lelhetsz, akkor okvetlenül csatlakozz hozzánk!

Baráti társaság vagyunk, akik havonta 1-2 alkalommal gyalogos és/vagy kerékpáros túrákat teszünk a Pilisben, Börzsönyben, Budai-hg-ben, a Dunakanyarban.

Hosszú hétvégéken évente 2x buszos, 3-4 napos vagy 1 hetes útra megyünk (eddig: Plitvice, Zakopane, Szlovák Paradicsom, Tátra, arborétumok, Erdély).

Tizenévestől nyugdíjasig bárki velünk jöhet, ha az egészségi állapota engedi. Túráinkon a részvétel feltétele az értelmes, kulturált viselkedés, a természetjárás szeretete.

Gyalogos távjaink általában 12-18 km közöttiek, kerékpárral naponta 30-60 km-t teszünk meg. Túráink célja a jó hangulatú, ráérős természetjárás, nem vagyunk teljesítménytúrázók.

 

Ezen az oldalon “Túráink” címszó alatt látható a közeljövőre tervezett program, és a dátumok előtti 1-2 hétben a részletes kiírást is feltesszük.

 

Túráinkra jelentkezni e-mailben lehet, a nelli@turatars.hu vagy a magos.klara@freemail.hu e-mail címeken Pohiba Kornélia (Nelli) és Magos Klára túravezetőknél, akik szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseitekre is.

 

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Nelli és Klári